Geen toegang

Deze applicatie is ontwikkeld voor de grotere beeldschermen, daarom kan je de universiteit niet bezoeken op je mobiele toestel.

Veelgestelde vragen!

Lees hier de veelgestelde vragen over  de Academie De Eerstelijns

Waarom is er een Mediatheek?

n de Mediatheek ontsluiten we de kennisbank van De Eerstelijns en onze kennispartners en maken we deze kosteloos toegankelijk voor alle deelnemers in het Sociaal domein. Want onze kennis houden we niet voor onszelf maar willen wij graag met iedereen delen!

In de Mediatheek vind je een Podcast library met interessante interviews en gesprekken over actualiteiten in de Eerstelijnszorg, publicaties ui het magazine De Eerstelijns van onze experts en kennispartners maken we beschikbaar in onze Whitepaper library en er zijn diverse video’s te bekijken via onze videowall.

Waarom is er een Community kanaal De Eerstelijns?

Het Community kanaal van De Eerstelijns is dé plek waar deelnemers in de eerstelijnszorg samenkomen, ervaringen uitwisselen, kennis kunnen delen, vragen stellen en beantwoorden. Alle inzichten, disciplines, rollen en overwegingen in het sociaal domein zijn vertegenwoordigt, een Community kanaal vóór deelnemers in het sociaal domein door deelnemers in het sociaal domein.

Het Community kanaal is ondergebracht bij het Community platform van 1SociaalDomein.nl. Naast het Community kanaal van De Eerstelijns zijn er nog diverse andere kanalen actief op het Community platform 1Sociaaldomein.nl. In totaal zijn al meer dan 9900 actieve deelnemers lid van de diverse Community kanalen.

Waarom is er een collegezaal?

In de collegezaal maken we de video’s van de Academie De Eerstelijns en haar kennispartners beschikbaar. Er worden in de collegezaal ook kosteloos livestreaming sessies door onze experts of kennispartners georganiseerd. Alle content delen we kosteloos met onze deelnemers en zijn ten alle tijde opnieuw te bekijken

Zijn er kosten verbonden aan lidmaatschap van de Academie De Eerstelijns?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan lidmaatschap van de Academie De Eerstelijn.

Naast alle gratis faciliteiten zoals de Mediatheek, Collegezaalzaal en het Community Platform biedt de Academie De Eerstelijns ook (geaccrediteerde) trainingen aan op het Leerplatform waar wel kosten aan zijn verbonden.

Deze trainingen zijn te vinden op de website de-eerstelijns.nl onder de rubriek ‘Bijeenkomsten’

Waar kan ik het trainingsaanbod van de Academie De Eerstelijns bekijken?

Op de website de-eerstelijns.nl is het volledige trainingsaanbod te vinden onder de rubriek ‘Bijeenkomsten’

Hier kan je een omschrijving van de inhoud van de verschillende trainingen bekijken.

Uiteraard staat onze Leercoördinator Anne Fockema Andreae voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden via anne@jblorenz.nl of telefonisch

via 06-57620654

Hoe kan ik mij aan melden voor het Community kanaal ‘De Eerstelijns’

Door op de deur van de Community te klikken opent in een nieuw tabblad het Community kanaal van De Eerstelijns. Dit kanaal is ondergebracht op het Community platform van 1SociaalDomein.nl. Door rechtsboven in het scherm op de knop ‘Registreren’ te klikken opent het inschrijfformulier. Het Community kanaal van De Eerstelijns is dé plek waar deelnemers in de eerstelijnszorg samen kunnen komen, ervaringen kunnen wisselen, kennis kunnen delen, vragen kunnen stellen en beantwoorden. Naast het Community kanaal van De Eerstelijns zijn er nog diverse andere kanalen actief op het Community platform 1Sociaaldomein.nl. In totaal zijn al meer dan 9900 actieve deelnemers lid van de diverse Community kanalen.

Hoe kan ik aanmelden voor een training of masterclass?

Op de website van De Eerstelijns kun je in de rubriek ‘bijeenkomsten’ ons trainingsaanbod vinden. Na het aanklikken van de training naar keuze vind je onderaan de pagina het inschrijfformulier.

Uiteraard staat onze Leercoördinator Anne Fockema Andreae voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden via anne@jblorenz.nl of telefonisch

via 06-57620654

Atrium FAQ LINKEDIN LMS ASD Community Collegezaal Mediatheek